Search
Close this search box.

Pneumatische Cilinders ISO 15552 van Airwork

Maak kennis met de nieuwe generatie ISO-pneumatische cilinders van Airwork. De ISO 15552 cilinders van de CF- en CG-serie hebben een zeer innovatief en elegant ontwerp. Bovendien worden de series worden geproduceerd met een boring tussen de Ø32 mm en Ø100 mm.

Ontwerp

De nieuwe vorm van de koppen geeft de cilinder een lineair, gestroomlijnd en elegant ontwerp. Daarnaast is de extreme en minder fraaie bliksem die op concurrerende cilinders te vinden is niet aanwezig.

Hart

piston

De zuiger, het hart van de cilinder is altijd onderworpen aan intensief werk. Bovendien moet de aluminium zuiger iso 15552 (CF CG serie) een constante en blijvende precisie garanderen in alle omstandigheden. Daarom is ervoor gekozen om het geheel van aluminium te fabriceren met een speciale antislijtage geleideband. Om die reden zijn de cilinders onverwoestbaar, uiterst nauwkeurig en hebben ze een hoog prestatievermogen. Ook na jaren van intensief gebruik met sterke temperatuurschommelingen.

beweging-cilinderBeweging

De geleidebus van de stang is gemaakt van een bepaald type brons, dat speciaal is ontworpen voor lineair glijden met grote ladingen. Dit garandeert aanzienlijk hogere prestaties dan de klassieke bus van sinterbrons.

MFS-Systeem

Het unieke aan de Airwork cilinder is dat hij uitgerust is met een MFS (Multi-Function System). Dit is de eerste cilinder van Airwork met dit systeem. Ten eerste biedt het MFS-systeem een aantal directe voordelen, zoals de vermindering van de inslag van het zuigergeluid, zelfs zonder standaard pneumatische demping. Ook biedt de cilinder een perfecte centrering van het aluminium profiel tijdens het montageproces en tenslotte een absolute afdichting tussen hoofd en shirt.

Pneumatische cilinders kopen?

Astro Controls geeft u graag advies over welke pneumatische cilinders het beste bij uw applicaties en bedrijf passen. Onze ervaring leert dat maatwerk het beste is. Bovendien kijken we ook altijd naar welke bestaande systemen er al zijn, zodat we een totaaloplossing kunnen bieden. Onze specialisten helpen u graag bij het beantwoorden van uw vragen. Bel ons op (0)172 – 42 42 47 of stuur een mail naar sales@astro.nl.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
nl_NL