Search
Close this search box.

Vacature: Accountmanager West-Midden Nederland

Functie

Binnen deze uitdagende salesfunctie vertaal jij de commerciële strategie en doelen van Astro Controls succesvol naar de markt. Jij houdt je als Accountmanager zelfstandig bezig met het succesvol onderhouden en uitbouwen van ruim 150 klantenrelaties voor op de lange termijn, alsmede het ontwikkelen van nieuwe business. Dit doe je in een uitdagende regio (West/Midden Nederland) met veel groeimogelijkheden. Je bent in staat om een deskundig advies (zowel technisch als commercieel) te geven over technische vraagstukken en toepassingen binnen de industriële automatiseringsindustrie. Je denkt mee over engineeringsvraagstukken. Je stelt in samenwerking met de fabriek offertes op en weet dit succesvol te presenteren aan de klant. Je onderhandelt over de contractvoorwaarden en bent tenslotte verantwoordelijk voor het sluiten van de overeenkomst.

Het profiel  

✓ HBO werk- en denkniveau (technisch opgeleid, bij voorkeur Werktuigbouw).  

✓ Zelfstandig, communicatief vaardig en relationeel sterk.  

✓ Goede mix tussen techniek en commercieel.  

✓ Een proactieve, adviesvaardige en commercieel gedreven professional.  

✓ Woonachtig in de regio Midden-Nederland.  

Wat wordt geboden  

✓ Brutosalaris tussen de € 3.000,- en € 4.250,- (afhankelijk van werkervaring).  

✓ Aantrekkelijke bonusregeling.  

✓ Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder pensioenregeling, auto, laptop en telefoon.  

✓ Veel aandacht voor professionele maar ook persoonlijke groei.  

✓ Een uitdagende positie binnen een ondernemende organisatie.  

Overig  

Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan het bovenstaande profiel? Solliciteer dan nu en stuur je Curriculum Vitae en motivatiebrief naar solliciteren@vooq.nl. Voor eventuele vragen over de functie kun je contact opnemen met Sven Zuurmond (Recruiter Vooq., 06-17600737) of Gerbrand van Ommen (Consultant Vooq., 0641316946). 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
nl_NL