Search
Close this search box.

Missie en Visie

Met onze missie en visie omschrijven we de leidraad van wat we willen bereiken als bedrijf en hoe we dit gaan uitvoeren.

Missie

Astro Controls is een professionele Solution Provider met ruim 40 jaar ervaring. Wij bieden een uniek productgamma om van meerwaarde zijn. Met innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten zijn wij uw partner voor het optimaliseren van uw machines en het behalen van een beter rendement. Dit doen we voor zowel de ‘grote’ jongens als de kleinere spelers binnen Nederland. We zetten ons even hard in voor een innovatieve start-up als voor een bedrijf die al 40 jaar bestaat. Tot slot houden we rekening met de huidige trends binnen ons land en kunnen we dan ook adviseren op het gebied van het verduurzamen van specifieke onderdelen.

Visie

Wij willen onze missie realiseren door een specialist te zijn in ons vakgebied. Dit realiseren wij door technisch geschoold personeel in huis te hebben en altijd op de hoogte te blijven van innovatieve producten en vernieuwingen op de markt. Ook hebben we korte lijntjes met onze leveranciers en volgen we met regelmaat trainingen bij hen. We gaan het gesprek aan met de leverancier wanneer een project van ons een specifieke uitdaging heeft. Door deze korte lijntjes kan over het algemeen snel een oplossing gevonden worden. Door zowel standaard producten als producten op maat aan te bieden hebben we bijna voor alles een passende oplossing. Met onze passie voor techniek zien we elk project als een mooie uitdaging en denken we dan ook graag mee.

Astro visie missie
nl_NL