Search

Over Astro Controls

Astro Controls is in 1975 opgericht in Hoofddorp. Het begon allemaal in een kleine kelder, maar is inmiddels uitgegroeid tot één van de belangrijkste partners in de Nederlandse machinebouw. Al ruim 45 jaar bieden wij oplossingen voor het gebruik van de juiste technische componenten.

Om de vraag vanuit de markt te kunnen voorzien is ons aanbod in de loop der jaren enorm uitgebreid. Onze fabrieken zijn zorgvuldig gekozen. Daardoor kunnen wij veel producten aanbieden met een technologische voorsprong ten opzichte van de concurrentie. 

Ons verkoopteam bestaat uit technisch opgeleid personeel die uw applicatie goed begrijpt. Zo kunnen we een oplossing bedenken die uw machine kan verbeteren. Bovendien werken we nauw samen met onze fabrieken, waardoor we een breed aanbod hebben en zo ook vele oplossingen. Daarnaast zijn onze fabrieken welwillend om te kijken naar een eventuele aanpassing of nieuw product die aan uw wensen en specificaties voldoet.

Heeft u een vraag of een uitdaging voor ons? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen!

Astro Controls is uw partner voor technische componenten in de automatiseringsindustrieHierbij kunt u denken aan de volgende producten:

  • Pneumatische componenten: pneumatische ventielen, pneumatische cilinders, pneumatische bandcilinders, grijpers, luchtbalgen en luchtkussens
  • Elektrische actuatoren: elektrische cilinders, elektrische bandcilinders met schroefspindel of riemaandrijving.
  • Pneumatische accessoires: koppelingen, drukregelaars, filters, slangen, naald regelventielen (flow regeling), enz.
  • Vloeistof componenten: microdoserings ventielen, vloeistofventielen, kogelkranen, enz.
  • Vacuümcomponenten: vacuümventielen, venturi pompen, foamplaten, conveying pompen en zuignappen
  • Stootdemping en trillingsdemping: hydraulische dempers, staaldraadveren, visco-elastische dempers en wederom luchtbalgen
  • Olie en gas componenten in RVS 316: solenoid ventielen met ATEX certificering, overdrukbeveiliging, drukregelaars, filters, naald regelventielen, terugslagkleppen, enz

Wist u dat?

In 1975 is Astro Controls opgericht en sinds die tijd hebben wij een breed klantenbestand opgebouwd in de automatiseringsindustrie. De ervaring die wij hebben opgebouwd, nemen wij ook mee in een passend advies naar u toe.

In 2009 is er een management buy-out gedaan. Hiervoor was Astro Controls onderdeel van de firma ITT, onder andere fabrikant van de Enidine stootdempers. De mensen in ons bedrijf zijn hierdoor extra betrokken bij het goed afhandelen van uw aanvraag.

Astro Controls is actief op de Nederlandse markt in een breed aantal industriën.  U kunt hierbij denken aan grote en robuuste componenten in de zware industriën, zoals de staalindustrie, tot precieze en compacte componenten in de semi-conductor industrie.

Mocht u in de buurt zijn en graag een project of een mogelijkheid bespreken, bent u tijdens kantooruren welkom bij ons op kantoor. Als u er zeker van wilt zijn dat er iemand aanwezig is om u te ontvangen, bel ons dan gerust.

Vacatures

Bekijk onze openstaande vacatures

Kom bij ons werken

Werken binnen een leuk team met goede arbeidsvoorwaarden?
Vacatures

Contact info

nl_NL