Search
Close this search box.

LA38 Actuator | RVS – IP67M | 12 of 24 VDC

LA38M-actuator

LA38 Lineaire Actuator

De LA38 lineaire actuator kunt u bestellen in RVS 304 en IP67M. De actuator bereikt een maximale kracht van 2.300 N en heeft een slaglengte t/m 400 mm. Beschikbaar in 12 VDC of 24 VDC. De prijs is inclusief limit switches en hall sensoren voor positieterugkoppeling. Synchrone aansturing is mogelijk tot wel 4 elektrische cilinders tegelijk. Bekijk hieronder een video over de aansturing.

LA In-Line Lineaire actuatoren

De in-line lineaire actuatoren uit de LA-serie met ingebouwde eindschakelaars zijn innovatieve, gepatenteerde elektrische lineaire actuatoren. In tegenstelling tot de conventionele L-type actuator, maakt het unieke lineaire ontwerp gebruik van geïntegreerde, zeer efficiënte 12 VDC/24 VDC-borstelmotoren en planetaire tandwielkasten in lijn met het buislichaam. Dit ontwerp resulteert in een ideale actuator voor toepassingen waar de installatieruimte smal en beperkt is.

De laaggeprijsde actuatoren zijn bedoeld voor toepassingen waarbij de bewegingen niet hoogfrequent zijn. Wanneer u gebruik maakt van bijvoorbeeld instel of verstel bewegingen, zijn deze compacte elektrische actuatoren ideaal.  De behuizingen zijn verkrijgbaar in aluminium, gepoedercoat staal of RVS 316.

LA38_acuator

Specificaties

De in-line lineaire actuatoren van de LA-serie hebben opties van 16 mm, 26 mm, 35 mm, 38 mm en 52 mm diameters. Daarnaast zijn de actuatoren in staat om lasten van 100N tot 6000N te heffen, te laten zakken, te duwen en te trekken. Bovendien is de hoogste snelheid 55 mm/s met slaglengtes van 50 mm tot 900 mm. Ook kan het ontwerp op verzoek aangepast worden naar uw wensen. De hoge IP-waarde van IP66 zorgt ervoor dat de actuatoren beschermt worden tegen water en stof. Vandaar dat deze actuators gebruikt kunnen worden in zeer ruige omgevingen.

In-Line Lineaire actuatoren kenmerken

  • Compact formaat en elegant ontwerp
  • Met ingebouwde eindschakelaars
  • IP66 beschermingsklasse of IP67M als optie op bepaalde modellen
  • Behuizingsmaterialen: in aluminium, RVS 304 of RVS 316
  • Omgevingstemperatuur: -20 ° C tot + 40 ° C (opslag: -40 ° C tot + 70 ° C)

Contact

Wilt u meer informatie? Eén van onze specialisten helpt u graag verder. Neem contact op of bel ons op 0172 – 42 42 47.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
nl_NL