Search
Close this search box.

FLEXION | Nieuwe technologie geïnspireerd op beweging van een menselijke vinger

Robots en cobots zijn bestaan al een tijdje op de werkplek en werken ondertussen goed samen met mensen. In de eerste levensjaren van robots was dit nog lastig. Gelukkig blijven leveranciers innoveren, zo ook met preciezie bewegingen. PHD inc. is een van onze leveranciers die recent Flexion technologie hebben gelanceerd.

PHD inc. en Flexion

Maakt u gebruik van cobots op uw werkplek? Dan kan Flexion technologie van PHD inc. zeer relevant zijn. Het ontwerp is adaptief met verschillende vingermodules. Deze modules zorgen ervoor dat meerdere gewrichten kunnen buigen om zo menselijke gewrichten na te bootsen. Daardoor is deze robot breedt inzetbaar voor verschillende productie vraagstukken. Wanneer je denkt aan de fijnmazigheid van de menselijke hand zijn de toepassingen van deze technologie eindeloos. Bovendien kunnen de modules geassembleerd worden in radiale of parallelle hub-arrays met één tot vijf vingers in elke positie.

De toepassing kan zowel gebruikt worden voor industriële als collaboratieve robots (cobots).

Word lid van de Flexion mailinglijst voor rechtstreekse updates van onze partner. Heeft u vragen of ideeën over de nieuwe technologie van Flexion of de toepassingen hiervan? Mail ons of neem contact op met één van onze specialisten. We hebben ruime ervaring met het inzetten van robots en cobots. We komen graag langs en geven vrijblijvend advies.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
nl_NL