Search
Close this search box.

Aflevering 1: De filosofie van MAC ‘Project To Product Approach’

Onze partner Mac Valves zal gedurende 12 maanden, 12 video’s delen met technische oplossingen. Elke maand zal er een verschillend probleem uitgelicht worden met een daar bijbehorende technische oplossing. Met als eerste aflevering ‘ Project to product approach ‘. Hierin legt Mac Valves uit hoe zij elk individueel project benaderen en zij de valves kunnen customizen voor de klant.

Mac Valves is een Amerikaans bedrijf uit Wixom, Michigan dat gespecialiseerd is in het maken van snelle en betrouwbare ventielen. Het bedrijf is opgericht in 1948 en is wereldwijd actief. Mac Valves is de juiste keuze voor alle toepassingen waar snelle schakeltijden en een hoge betrouwbaarheid geëist wordt. De onderneming staat vooral bekend om haar pneumatische ventielen en proportionele drukregelaars.

Dankzij de ruim 100 patenten die Mac Valves bezit, zijn ze in verschillende industrieën actief. Mac Valves levert onder andere aan de automotive, verpakkings-, food- en medische industrie. Binnen deze industrieën worden de pneumatische ventielen van Mac met name gebruikt voor sorteren, filling en vacuüm.

Voor vragen, suggesties of gewoonweg vrijblijvend sparren over een bestaand project of probleem? Neem vooral contact met ons op. We komen graag langs op locatie, denken mee en geven vrijblijvend advies.

Project to product approach

Bekijk de eerste aflevering hieronder!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
nl_NL