Search
Close this search box.

Precisiebeurs 2021 | 10 en 11 november in de Brabanthallen

Precisiebeurs 2021

Astro Controls zal op 10 en 11 november 2021 aanwezig zijn op de Precisiebeurs in de Brabanthallen. Het jaarlijkse ontmoetingsmoment voor professionals uit de precisietechnologie. De roep is groot om eind 2021 het netwerk weer bij elkaar te brengen en de laatste ontwikkelingen met elkaar te delen. Met de plaats van vakbeurzen in de maatregelen routekaart van de overheid en de komst van vaccins, zijn de vooruitzichten voor eind 2021 optimistisch. Op de Precisiebeurs treft u efficiënt alle facetten bij elkaar, technisch en strategisch, die nodig zijn om op het allerhoogste niveau en volgens de hoogste kwaliteitseisen te blijven opereren.

Precision technology, the next 20 years

De Precisiebeurs jubileumeditie heeft als thema: Precision technology, the next 20 years. De huidige en snel veranderende omstandigheden vormen hierin een actueel onderwerp. Na de succesvolle introductie in 2019 van een jaarlijks wisselend partnerland (toen Zwitserland), stelt de Precisiebeurs de komende editie partnerland België centraal. Ook ontdekt u strategische businesskansen en maakt u kennis met Young Technology talenten tijdens korte, krachtige pitches.

We ontmoeten u graag

De beurs is een mooie gelegenheid om elkaar weer te ontmoeten. U bent van harte welkom op stand 588 in hal 3. Je kan ons vinden via de plattegrond

Via de website van de precisiebeurs kunt u zich gratis inschrijven voor een toegangskaart. 

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
nl_NL