Search
Close this search box.

Aflevering 2: Oplossingen voor de glasindustrie

Glas is op veel gebieden een uiterst belangrijk product in ons dagelijks leven. De productie valt in twee categorieën: hol glas en vlak glas. We komen beide vormen dagelijks tegen in artikelen zoals glazen flessen of ramen. Glasfabrikanten weten echter dat de glasproductie afhankelijk is van betrouwbare processen en een nauwkeurige meettechnologie. In samenwerking met onze partner Mac Valves, bieden wij oplossingen die speciaal zijn afgestemd op de specifieke behoeften in de glasindustrie. 

Video: Mac Valves Glass Timing Block

Iedere maand deelt Mac Valves een video met een technische oplossing en deze maand hebben zij een video gemaakt met een oplossing voor de glasindustrie. Bekijk de video over de unieke kleptechnologie van Mac Valves in combinatie met manifold ontwerpmogelijkheden. Het resultaat is een drop-in timing bar die beter presteert dan OEM-oplossingen op het gebied van ergonomie, flow, betrouwbaarheid en weerstand tegen zware omstandigheden .

Astro Controls biedt een breed scala aan producten voor de glasindustrie. Meer info? Uiteraard werken wij graag met u samen om op maat gemaakte oplossingen te creëren. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan met één van onze specialisten. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
nl_NL