Search
Close this search box.

Nieuw: Schokdempers Enidine PXR-serie

Schokdempers

Daar waar machines draaien, heeft men over het algemeen overlast van trillingen en lawaai. Wanneer het dempen van trillingen niet onder controle is, kan er schade ontstaan aan machines of apparatuur in de omgeving. Om trillingen en lawaai te minimaliseren kunnen trillings- of schokdempers worden toegepast. Daarom is het voor deze veeleisende toepassingen erg belangrijk om de juiste demping te kiezen.

PXR-serie

Onze leverancier Enidine heeft een nieuwe serie schokdempers geproduceerd met een zeer kleine boring. De nieuwe PXR-modellen zijn ontworpen om maximale energie te absorberen, binnen het compacte formaat. Ook leveren de dempers zeer stabiele en consistente prestaties. Daarnaast zijn corrosiebestendige, vernikkelde componenten en positieve stopmogelijkheden bijkomende voordelen van de PXR-serie.

Industrieën:

 • Robotica
 • Transport
 • Semicon
 • Voedsel
 • Medisch
 • Automotive 

Specificaties:

 • ISO-kwaliteitsnormen
 • Flexibiliteit in zowel grootte als capaciteit om energie te absorberen
 • Sabotage bestendig ontwerp zorgt voor herhaalbare prestaties
 • Speciale materialen en afwerkingen kunnen worden ontworpen om aan de specifieke eisen van de klant te voldoen
 • Cilinders met schroefdraad zorgen voor montageflexibiliteit en vergroten het oppervlak voor een betere warmteafvoer

Maak gebruik van de handige configuratietool van Enidine en/of download de 2D- en 3D CAD-bestanden hier.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
nl_NL