Search
Close this search box.

MAC Liquid Valve voor precies en nauwkeurig doseren en afvullen van vloeistoffen

MAC Liquid Valve

Vloeistoffen vullen met een zeer precieze herhaalnauwkeurigheid? Dat is mogelijk met de MAC Liquid Bullet Valve. De Liquid Bullet Valve is een elektrisch magneetventiel dat geschikt is voor het precies doseren en vullen van vloeistoffen. Dit is mogelijk voor zowel kleine, als grote flows. Bovendien wordt de innoverende techniek die afkomstig is van de Bullet Valve®, nu ook gebruikt voor het vloeistofventiel. Dat wil zeggen dat de schakeltijden zowel precies als herhaalbaar zijn. Hierdoor worden vloeistoffen gevuld met een buitengewoon precieze herhaalnauwkeurigheid. Als u meer wilt weten over de techniek van de MAC Liquid Bullet Valve. Klik dan hier voor het volledige artikel.

Nieuwe ontwikkelingen…

We kunnen u alvast een tipje van de sluier geven omtrent de nieuwe ontwikkelingen van onze fabrikant. Intussen wordt de volgende elektrisch bediende klep al uitgebreid getest. Bovendien is deze klep niet alleen ontwikkeld met een grote doorlaat, maar ook precieze dosering zonder dood volume. Daarnaast bieden we nog veel meer mooie producten. Niet alleen innovatie, maar ook kwaliteit staat hoog in het vaandel bij onze fabrikant. 

Advies over het kopen van Liquid Bullet Valves

Ten eerste biedt Astro Controls u graag persoonlijk advies en daarna ontwikkelt MAC Valves uw vloeistofklep op maat. Samen kijken we naar de mogelijkheden qua ontwerp. Ambitieuze ideeën verwezenlijken? Wij worden graag uitgedaagd! Neem gerust contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een demo of kennismakingsgesprek aan.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
nl_NL