Search
Close this search box.

Astro Controls al 40 jaar exclusieve MAC Valves distributeur!  

Astro Controls is al 40 jaar exclusieve MAC Valves distributeur en dat mag gevierd worden! Een jubileum dat draait om een goede samenwerking en wederzijds vertrouwen. Dit maken wij samen mogelijk sinds 1982. 

Wie jarig is trakteert!

Wij zijn erg trots op het 40-jarig partnerschap en wat wij tot nu toe samen bereikt hebben. Bovendien zijn we ontzettend dankbaar voor ons gemotiveerde team en alle klanten die dit mede mogelijk hebben gemaakt. Al met al reden genoeg voor feest, mét traktaties. Want wie jarig is trakteert. 

Astro Controls heeft het team van MAC Valves getrakteerd op een bezoek van een frietkraam! Overheerlijke frieten en een smakelijke hamburger. Wie houdt daar nu niet van?

De volgende dag heeft MAC ons op hun beurt getrakteerd op een heerlijke lunch tijdens ons bezoek aan hen.  Als afsluiter hebben we een leuke rondleiding door het pand van MAC gehad en daarna gingen we weer huiswaarts. Op naar het volgende jubileum met nog vele mooie projecten die wij samen aangaan de komende tijd!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
nl_NL