Search
Close this search box.

Mac Valves

Mac Valves USA is een Amerikaans bedrijf uit Wixom, Michigan en is opgericht in 1948. De onderneming is gespecialiseerd in het produceren van betrouwbare pneumatische ventielen en proportionele drukregelaars. Ze zijn dé beste keuze voor alle toepassingen waar een hoge betrouwbaarheid en snelle schakeltijden vereist zijn. Ook hebben ze oplossingen waar alleen kleine valves passen en waar hoge flow en betrouwbare herhaalbaarheid belangrijk zijn. Maar als een klant een specifiek design nodig heeft is dit een mogelijkheid.

Met een portfolio van ruim 100 patenten, is Mac Valves een innovatieve en toonaangevende leider in de industrie. Ze leveren onder andere aan de automotive, verpakkings-, food- en medische industrie. Binnen deze industrieën, worden de pneumatische ventielen onder andere gebruikt voor de volgende toepassingen: sorteren, filling en vacuüm.

Mac Valves heeft een ruim assortiment aan ventielen, waarbij ieder ventiel zijn eigen toepassing heeft. Bekijk hieronder de video om meer te weten te komen over de voordelen van de Mac-ventielen:

Heeft u vragen over MacValves, of wilt u sparren met één van onze specialisten? Neem dan contact met ons op. We komen graag langs op locatie en geven vrijblijvend advies.

Mac Valves
nl_NL