De MAC Bullet Valve Liquid

liquid-valve

De MAC Bullet Valve Liquid

De MAC Bullet Valve is nu ook beschikbaar als vloeistofventiel, dit is de Mac Liquid Bullet Valve. Ze zijn ideaal geschikt voor toepassingen waar precies gedoseerd of besproeid moet worden. Door het cartridge ontwerp kunnen compacte en kosteneffectieve oplossingen gerealiseerd worden.

De Bullet Valve ventielen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen zoals: messing vernikkeld, RVS en kunststof. Ook worden er verschillende afdichtingsmaterialen gebruikt zoals: viton, kalrez, NBR en FDA/NSF gecertificeerde uitvoeringen.

De Bullet Valves zijn compacte cartridge ventielen en daardoor makkelijk in uw eigen ontwerp in te bouwen of in standaard manifolds te monteren. Door de D-Flex technologie zijn de ventielen lekvrij en hebben ze een zeer nauwkeurige doseer herhaling betrouwbaarheid. De ventielen zijn als 2/2- en als 3/2 weg functie verkrijgbaar. Deze MAC Liquid Bullet Valves worden toegepast in de medische industrie, papierindustrie en in “micro” dispensing toepassingen.

Magneetventiel voor vloeistof

Voor het regelen van het doorlaten van vloeistoffen, zoals water, zijn er verschillende mogelijkheden. Manueel kan dit met bijvoorbeeld kogelkranen, maar in de industrie hebben geautomatiseerde systemen de voorkeur. Denk bijvoorbeeld aan direct elektrisch aangestuurde ventielen of ventielen met een actuator voor het openen van de kogelkraan of schuifklep.
Qua bouw wordt hier een onderscheid gemaakt tussen de doorlaat die nodig is en het medium dat gebruikt moet worden. Astro Controls biedt voor zo goed als elke doorlaat en medium een oplossing.

Advies over het kopen van magneetventielen

Het is belangrijk om magneetventielen te kopen die precies bij uw applicaties en vloeistofstromen passen. Daarover adviseert Astro Controls u dan ook graag.

Klik hier voor meer informatie of neem vrijblijvend contact met ons op.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
nl_NL