De MAC Bullet Valve | Nu ook beschikbaar als vloeistofventiel

De MAC Bullet Valve is nu ook beschikbaar als vloeistofventiel, dit is de Mac Liquid Bullet Valve. Ideaal geschikt voor toepassingen waar precies gedoseerd of besproeid moet worden. Door het cartridge ontwerp kunnen compacte en kosteneffectieve oplossingen gerealiseerd worden.

Deze “Bullet Valve” ventielen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen zoals: messing vernikkeld, RVS en kunststof. Ook worden er verschillende afdichtingsmaterialen gebruikt zoals: viton, kalrez, NBR en FDA/NSF gecertificeerde uitvoeringen.

De Bullet Valves zijn compacte cartridge ventielen en daardoor makkelijk in uw eigen ontwerp in te bouwen of in standaard manifolds te monteren. Door de D-Flex technologie zijn de ventielen lekvrij en hebben ze een zeer nauwkeurige doseer herhaling betrouwbaarheid. De ventielen zijn als 2/2- en als 3/2 weg functie verkrijgbaar. Deze MAC ventielen worden toegepast in de medische industrie, papierindustrie en in “micro” dispensing toepassingen.

Klik hier voor meer informatie.