Search
Close this search box.

Wilt u ook besparen op perslucht?

 

Besparen op perslucht

Besparen op inefficiënte perslucht? Energie- en CO2-besparing, we zijn er allemaal druk mee bezig. Maar hoe makkelijk is het als dat ook nog eens gepaard gaat met kostenbesparing. Vele stoffilter gebruikers zijn al over naar de MAC Pulse Valves voor het reinigen van de filters. Naast energiebesparing door het reduceren van perslucht zorgen deze ventielen voor een betere reiniging en een langere levensduur van de filters. Wist u dat we deze ventielen ook in een Atex uitvoering hebben? Hierdoor heeft u geen externe aansturing meer nodig.

Voordelen Mac Valves Pulsventielen

Bekijk de uitgebreide pagina over de Mac Valves Pulsventielen voor meer informatie. De voordelen van de Mac Valves Pulsventielen zijn:

  • Energiebesparing
  • Uptime
  • Onderhoudsbesparing
  • Productie efficiëntie
  • Filter levensduur
  • Eenvoudig gebruik en inbouw
  • Groene impact

Werking van een Pulse Jet Stoffilter Systeem

Onderstaande video is eigendom van de firma Filter Concept uit India. Deze video omschrijft in een korte animatie de werking van een stoffilterinstallatie met pulsventielen.

Contact

We komen graag vrijblijvend bij u langs om u de voordelen voor te leggen en berekenen graag met u de ROI (doorgaans 6-12 maanden). Zo ziet u gelijk hoe uw cost of ownership naar beneden gaat! U helpt het milieu en u bespaart, een betere combinatie kunnen we u niet bieden. Neem contact met ons op via sales@astro.nl of bel 0172-424247.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
nl_NL