Search
Close this search box.

AgriFoodTech 2019 Astro Controls aanwezig op AgriFoodTech 2019

[:nl]

AgriFoodTech 2019

Astro Controls staat op de AgriFoodTech 2019 op 11 en 12 december in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. U kunt ons vinden bij stand 98 en op het demoplein.

Wij laten graag de volgende zaken aan u zien:

– Elfin cobot: Ontdek hoe makkelijk het is om deze zogeheten collaborative robot in te stellen. Deze cobot helpt zowel werkgevers als werknemers om makkelijker te werken. Dankzij nieuwe technologie en een draaggewicht van maximaal 15 kilo, kan deze robotarm steeds zwaardere en complexere taken overnemen.

PHD ESU Slide: Vergroot het bereik van een cobot met een robuuste rail van PHD. De maximale afstand van 5,5 meter maakt het mogelijk om de industriële robot op meerdere plekken in het productieproces te laten meehelpen. Dankzij de topsnelheid van 5 meter per seconde is de rail snel en effectief. Uiteraard kan de rail ook op lagere snelheden worden geprogrammeerd, om zo te matchen met het werktempo van de werknemer.

PHD Pneu-Connect: De pneumatische grijper van PHD past op bijna iedere cobot. Omdat deze grijper op luchtdruk werkt, is de grip steviger dan die van zijn elektrische collega’s. Kom naar onze demo en wij laten u deze grijper graag in actie zien.

Heeft u vragen over één van bovenstaande producten? Neem dan contact met ons op.

We hopen u te zien op 11 of 12 december in Den Bosch!

[:en]

Astro Controls staat op de AgriFoodTech 2019 op 11 en 12 december in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. U kunt ons vinden bij stand 98 en op het demoplein.

Wij laten graag de volgende zaken aan u zien:

Elfin cobot: Ontdek hoe makkelijk het is om deze zogeheten collaborative robot in te stellen. Deze cobot helpt zowel werkgevers als werknemers om makkelijker te werken. Dankzij nieuwe technologie en een draaggewicht van maximaal 15 kilo, kan deze robotarm steeds zwaardere en complexere taken overnemen.

PHD ESU Slide: Vergroot het bereik van een cobot met een robuuste rail van PHD. De maximale afstand van 5,5 meter maakt het mogelijk om de industriële robot op meerdere plekken in het productieproces te laten meehelpen. Dankzij de topsnelheid van 5 meter per seconde is de rail snel en effectief. Uiteraard kan de rail ook op lagere snelheden worden geprogrammeerd, om zo te matchen met het werktempo van de werknemer.

PHD Pneu-Connect: De pneumatische grijper van PHD past op bijna iedere cobot. Omdat deze grijper op luchtdruk werkt, is de grip steviger dan die van zijn elektrische collega’s. Kom naar onze demo en wij laten u deze grijper graag in actie zien.

Heeft u vragen over één van bovenstaande producten? Neem dan contact met ons op.

We hopen u te zien op 11 of 12 december in Den Bosch!

[:]

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
nl_NL