Vision, Robotics & Motion 2019

Wilt u alles weten over de Elfin Collaboratieve Robot, of toch liever de Sawyer? Wilt u alles weten of Elektrische actuators van Tolomatic? Misschien heeft u interesse in Smac, Mac Valves of PHD? Kom dan langs op de stand van Astro op de Vision, Robotics & Motion beurs in de NH Koningshof in Veldhoven op 12 & 13 juni 2019!

U kent Astro Controls al sinds jaar en dag van de hoogwaardige pneumatische componenten en de stoot & trillingstechnologie, echter bieden wij veel meer! De wereld gaat naar makkelijk te integreren robots, meer elektrisch aangedreven systemen en wij kunnen u daarbij helpen.

Kom daarom langs en zie de evolutie in de automatiseringsoplossingen en zie en bespreek waar wij u mee kunnen helpen.

Registreer u nu gratis via onderstaande link:

Registratie link

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
nl_NL