Search
Close this search box.

Vision, Robotics & Motion 2019

Wilt u alles weten over de Elfin Collaboratieve Robot, of toch liever de Sawyer? Komt u langs voor meer informatie over de Elektrische actuators van Tolomatic? Misschien gaat uw interesse naar Smac, Mac Valves of PHD. Wat de vraag of interesse ook is, wij kunnen u meer vertellen over de merken, hun oplossingen en onze visie. Dit doen we natuurlijk het liefst face to face. Kom daarom langs op de stand van Astro Controls op de Vision, Robotics & Motion beurs te Veldhoven. Deze wordt dit jaar gehouden in de NH Koningshof op 12 & 13 juni 2019!

Astro Controls staat al sinds jaar en dag bekend om de hoogwaardige pneumatische componenten en de stoot & trillingstechnologie. Echter bieden wij meer dan dat! De wereld focust zich steeds meer op robots die makkelijk te integreren zijn. Daarnaast bewegen we steeds meer elektrisch aangedreven systemen. Over beide bewegingen kunnen wij meedenken en u helpen we u graag bij deze overgang.

Kom langs voor het zien van de evolutie in de automatiseringsoplossingen, een goede bak koffie, en een goed gesprek over uw actuele projecten en prangende vraagstukken.

Registreren voor een bezoek aan de vision Robotics & Motion kan nu gratis via onderstaande link. We verwelkomen u graag op onze stand.

Registratie link

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
en_US