[:nl]Astro Controls per 1 april lid van de FEDA[:]

[:nl]Astro Controls is per 1 april lid geworden van brancheorganisatie FEDA. Tijdens onze zoektocht naar een geschikte branchevereniging zijn wij bij de FEDA uitgekomen. Zij passen precies in de visie en markt waarin wij opereren. We vinden het lidmaatschap erg belangrijk, omdat we graag kennis en ervaring willen delen met collega-bedrijven. Wat we bovendien erg waarderen aan de FEDA is dat zij investeren in het opleiden van mensen die later in onze branche kunnen gaan werken.

FEDA is met ruim 160 leden de belangrijkste branchevereniging op het gebied van Aandrijf- en Automatiseringstechniek in Nederland. De focus ligt op het faciliteren van haar leden op het gebied van kennis, netwerken en promotie.

Vanaf heden zullen we op alle aanbiedingen en overeenkomsten inzake door ons te verrichten leveringen en/of diensten de algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van de FEDA hanteren, zoals op 6 december 2011 gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te ’s-Gravenhage, nummer 90/2011.

De Algemene voorwaarden kunt u hier bekijken.

Kijk voor meer informatie op: www.feda.nl[:]

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
nl_NL