Enidine Wire Rope Isolators, de perfecte trillingsisolator.

[:nl]De Enidine Wire Ropes en Compact Ropes zijn de perfecte trillingsisolator om uw componenten en apparatuur vrij te houden van trillingen. Door het gewikkelde RVS staaldraad creëren ze een efficiënt veer/dempings systeem. Dit zorgt ervoor dat de trillingen in alle richtingen geïsoleerd worden om zo de levensduur van uw componenten te verlengen. De grote range maakt het mogelijk trillingen te isoleren bij kleine componenten zoals circuitboards tot complete machines. De Enidine Wire Ropes en Compact Ropes zijn volledig uit metaal gemaakt en daardoor ook geschikt voor veeleisende omgevingen, zoals hoge of lage temperaturen, vervuiling, op zee etc.. We adviseren u graag over de beste manier van het isoleren van uw trillingen.

Klik hier voor meer informatie.[:]

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
nl_NL