Search
Close this search box.

BIS Filter Manifold

Wanneer je voor een productieproces meerdere filtersystemen nodig hebt, is het prettig als deze zich in één compact systeem bevinden. Dit wordt ook wel ‘Filter Manifold’ genoemd. Het zorgt ervoor dat een filtratie systeem minder ruimte inneemt, minder zwaar is en het kostenplaatje drukt. Helaas zijn sommige Filter Manifold oplossingen alsnog groot en brengt het risico op lekkages met zich mee. BIS Valves heeft de perfecte balans tussen een compact design en het verminderen van de kans op lekkages.

BIS Valves biedt volledig klantspecifieke Filter Manifold Assemblies aan voor bijvoorbeeld Wellhead Control Panels. Deze zijn leverbaar in verschillende materialen, zoals RVS 316 of Super Duplex. Dit resulteert in een compacter ontwerp, zonder gecompliceerd leidingwerk met grotere kans op lekkages en is daarnaast ook eenvoudiger in te bouwen.

BIS Valves voldoet aan alle benodigde certificeringen. Deze zullen bij de assemblies geleverd worden. Deze klantspecifieke Bis filter Manifold biedt vele oplossingen voor de complexe olie, gas en petrochemische industrie.

Astro Controls werkt al 50 jaar samen met de petrochemische industrie. We komen graag langs op locatie om vrijblijvend mee te denken en advies te geven. We kijken dan naar de huidige oplossing of probleem. Samen met onze ervaren technische accountants, het technische team op kantoor en uw team zoeken we naar de best passende oplossingen. Voor een overzicht en advies, neem graag contact met ons op.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
nl_NL