Search
Close this search box.

Wrijvingsloze cilinders van Airpot

Airpot staat bekend om zijn customizable, en precieze pneumatische cillinders. Ook biedt airpot biedt wrijvingsloze cilinders voor alle toepassingen waarbij slip-stick ongewenst is. De cilinders kunnen gebruikt worden voor het pneumatisch dempen van een beweging, zoals bewegingen met lucht of vacuüm. Ze zijn ideaal voor het uitoefenen van een precieze kracht, een herhaalbare beweeg- of tegenwichtskracht, het uitoefenen van een zachte of precieze vasthoud- of knijpkracht (dit kan zo licht zijn als een paar gram) en voor bediening met een uniforme beweging. Deze wrijvingsloze cilinders zijn geschikt om iets langzaam maar vloeiend te bewegen. Ook hebben ze een brede temperatuur range. Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat ze een brede range van toepassingen hebben.

Wanneer je dus een precieze kracht wilt over brengen en kunnen snelle toepassingen realiseren. Dit wordt gerealiseerd door een koolstof of RVS zuiger in een Pyrex glasbuis. Klinkt dit als een oplossing die u kunt gebruiken, wilt u even sparren over een actueel vraagstuk of wilt u meer informatie?  Neem dan contact met ons op. Wij komen vrijblijvend langs voor een demo en denken graag met u mee. Met onze ruime ervaring kunnen we out-of-the-box denken en zijn we altijd op zoek naar de beste oplossingen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
nl_NL