Search
Close this search box.

Astro Controls per 1 april lid van de FEDA

Astro Controls is per 1 april lid geworden van brancheorganisatie FEDA. Tijdens onze zoektocht naar een geschikte branchevereniging zijn wij bij deze partij uitgekomen. Zij passen precies in de visie en markt waarin wij opereren. We vinden het lidmaatschap erg belangrijk, omdat we graag kennis en ervaring willen delen met collega-bedrijven. Wat we bovendien erg waarderen aan deze branchevereniging is dat zij investeren in het opleiden van mensen die later in onze branche kunnen gaan werken.

FEDA is met ruim 160 leden de belangrijkste branchevereniging op het gebied van Aandrijf- en Automatiseringstechniek in Nederland. De focus ligt op het faciliteren van haar leden op het gebied van kennis, netwerken en promotie. Zo blijven we ervoor zorgen dat we optimale oplossingen kunnen bieden voor onze klanten en dat we op de hoogte zijn van de meest recente ontwikkelingen.

Vanaf heden zullen we op alle aanbiedingen en overeenkomsten inzake door ons te verrichten leveringen en/of diensten de algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van de FEDA hanteren, zoals op 6 december 2011 gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te ’s-Gravenhage, nummer 90/2011.

Dit zijn de Algemene voorwaarden.

Kijk voor meer informatie op: www.feda.nl

Voor vragen over deze branchevereniging, onze werkwijze of een vrijblijvende spar-sessie inplannen met één van onze specialisten, neem dan contact us to talk to one of our specialists.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
en_US