Search
Close this search box.

Joulin

Joulin is een Frans bedrijf, gespecialiseerd in vacuümtoepassingen. Voor de handling van producten heeft Joulin verschillende soorten vacuümgrippers. Veel van deze grippers kunnen direct aan een robotarm bevestigd worden om zo bijvoorbeeld gebruikt te worden bij  het (de)palletiseren. Een voordeel van deze vacuümgrippers is dat de er veel minder zuigkracht nodig is in vergelijking met traditionele vacuümgrijpers. Dit komt omdat Joulin foam grijpers gebruikt, die de trekkracht beter kunnen verdelen.

Joulin onderzoekt elke keer (soms ook door bijzondere wensen van een klant) de mogelijkheid om nieuwe vacuümgrippers te ontwikkelen die producten kunnen verplaatsen. Joulin denkt altijd mee met de klant en indien zij denken dat het nodig is om zelf extra testen uit te voeren, vragen ze om proefproducten zodat ze in hun testfaciliteiten de mogelijkheden kunnen onderzoeken.

Van origine worden de grippers van Joulin veelal gebruikt in de houtindustrie, waarin zij marktleider zijn. Tegenwoordig ontdekken steeds meer industrieën de voordelen van de specialistische grippers van Joulin, deze zijn voor veel meer producten toepasbaar.

Heeft u vragen over de Joulin vacuümtoepassingen, of wilt u gewoon even sparren met één van onze specialisten? Neem dan contact met ons op. We komen graag langs op locatie en geven vrijblijvend advies.

Producten:

Vacuüm handling

Website:

joulin
nl_NL