Search
Close this search box.

Vaccon Vuilongevoelige vacuüm generators

[:nl]De Vaccon VDF serie is een vuilongevoelige vacuüm venturi met een uniek design. De vacuümaansluiting en de uitlaat zijn in een rechte verbinding en de perslucht wordt hier loodrecht op aangesloten. Hierdoor heeft de venturi een grote doorlaat voor stoffige producten en een stoffige omgeving. Het vacuümniveau is instelbaar tot 85% vacuüm. De VDF serie heeft geen vacuümfilter nodig. Heeft u een hoger vacuümniveau nodig, dan heeft Vaccon ook vacuüm generators tot 99,9% vacuüm. Neem contact met ons op voor meer informatie.[:en]The Vaccon VDF serie is a unique straight-through venturi vacuum pump design that places the vacuum port and exhaust path inline. The VDFs are ideal for extremely dirty and dusty environments such as foundries, refractory and bagging operations. VDF pumps are non-clogging, never lose suction or require a vacuum filter. The compact VDF models offer both high flow rates  — up to 120 SCFM (3400 LPM,) or high vacuum levels up to 25″Hg (847 mbar). If you would like more information, please do not hesitate to contact us, we will gladly be helpful.[:]

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
nl_NL