Mac Valves vacuüm ventielen

Sinds 1948 staat Mac Valves bekend om zijn nauwkeurige, snel schakelende pneumatische ventielen. De grote ventielen (t/m 2 1/2 inch) van Mac Valves gaan tot 8 bar druk, maar zijn ook uitermate geschikt voor vacuüm. Bij vacuümtoepassingen bieden de snelle reactietijden het voordeel dat er veel producten verplaatst kunnen worden per minuut. Dit wordt veel gebruikt in combinatie met bijvoorbeeld Delta Robots. De kleine ventielen van Mac Valves zijn ideaal voor snelle pick & place toepassingen. Bijvoorbeeld voor in de packaging of semiconductor industrie. Deze ventielen zijn zeer compact, hebben geen stuurlucht nodig en door het unieke ontwerp zijn ze beter bestand tegen vervuiling. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. We adviseren u graag over de mogelijkheden.