Search
Close this search box.

Mac Valves vacuüm ventielen

[:nl]Sinds 1948 staat Mac Valves bekend om zijn nauwkeurige, snel schakelende pneumatische ventielen. De grote ventielen (t/m 2 1/2 inch) van Mac Valves gaan tot 8 bar druk, maar zijn ook uitermate geschikt voor vacuüm. Bij vacuümtoepassingen bieden de snelle reactietijden het voordeel dat er veel producten verplaatst kunnen worden per minuut. Dit wordt veel gebruikt in combinatie met bijvoorbeeld Delta Robots. De kleine ventielen van Mac Valves zijn ideaal voor snelle pick & place toepassingen. Bijvoorbeeld voor in de packaging of semiconductor industrie. Deze ventielen zijn zeer compact, hebben geen stuurlucht nodig en door het unieke ontwerp zijn ze beter bestand tegen vervuiling. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. We adviseren u graag over de mogelijkheden.[:en]Since 1948, MAC Valves are known as accurate, fast switching pneumatic valves with extremely repeatable response times. Our large valves by Mac Valves’ (up to 2 1/2 inch) go up to 8 bar pressure, but are also extremely good for vacuum. With vacuum applications the fast response times offer the advantage that many objects can be moved per minute. This is often used in combination with for instance Delta Robots. Our small valves by Mac Valves’ are ideal for fast pick & place applications. For instance in the packaging or semiconductor industry. These valves are very compact, don’t need any pilot air and their unique design makes them more resistant to contaminant. Do you want more information? Please do not hesitate to contact us. We will gladly advise you about the possibilities.[:]

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
nl_NL