Search
Close this search box.

Joulin vacuüm grijpers

De vacuüm grijpers van Joulin zijn er voor alle oppervlakken met ruwheden, voor alle lagen met hoogteverschil en eigenlijk overal waar zuignappen geen optie is. Joulin biedt vacuümhandling voor bijvoorbeeld hout, dozen, zakken, blikken enz.

Foam vs cups vacuüm grijpers

Er zijn twee opties als het aankomt op vacuüm handling. Foam vacuüm zuigen en cups die vacuüm trekken. Nadeel in het gebruik van cups is dat zij meer vacuüm suction nodig hebben om een voorwerp te verplaatsen in vergelijking met foam. Foam heeft minder druk nodig en heeft tegelijkertijd een hogere zuigkracht. Door deze hogere ‘flow’ kunnen foam vacuüm grijpers makkelijker voorwerpen pakken met een poreus, ongelijk of nat oppervlakte. Deze  grotere lift capaciteit in combinatie met lagere zuigkracht wordt veroorzaakt doordat deze met een groter oppervlakte in contact staat van de producten in vergelijking met die van cups vacuüm handeling.

Marktleider in de houtindustrie

Joulin is de trotse uitvinder van de foam vacuüm grijper en heeft deze geperfectioneerd. Daarnaast komt Joulin vanuit de houtindustrie en houdt daarom rekening mee in het ontwerp dat vuil niet blijft zitten in de kanalen. Daarnaast is de foam en andere losse onderdelen makkelijk te vervangen.

 

Meer informatie over Joulin, vacuüm grijpers en verschillende oplossingen? Kijk hieronder het filmpje of neem vrijblijvend contact met ons op. Langskomen op locatie of vrijblijvend meedenken over specifieke uitdagingen doen we graag.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
en_US