Search
Close this search box.

In-Line lineaire actuatoren

In-Line Lineaire actuatoren

De in-line lineaire actuatoren uit de LA-serie met ingebouwde eindschakelaars zijn innovatieve, gepatenteerde elektrische lineaire actuatoren. In tegenstelling tot de conventionele L-type actuator, maakt het unieke lineaire ontwerp gebruik van geïntegreerde, zeer efficiënte 12 VDC/24 VDC-borstelmotoren en planetaire tandwielkasten in lijn met het buislichaam. Dit ontwerp resulteert in een ideale actuator voor toepassingen waar de installatieruimte smal en beperkt is.

Deze laaggeprijsde actuatoren zijn bedoeld voor toepassingen waarbij de bewegingen niet hoogfrequent zijn. Heeft u bijvoorbeeld instel of verstel bewegingen, dan zijn deze compacte elektrische actuatoren ideaal. De behuizingen zijn in aluminium, gepoedercoat staal of tot RVS 316 beschikbaar.

Specificaties

De in-line lineaire actuatoren van de LA-serie hebben opties van 16 mm, 26 mm, 35 mm, 38 mm, 45 mm en 52 mm diameters. De actuatoren zijn in staat om lasten van 100N tot 6000N te heffen, te laten zakken, te heffen, te duwen en te trekken. De hoogste snelheid is 55 mm/s met slaglengtes van 50 mm tot 400 mm. Op verzoek kan het ontwerp ook aangepast worden. De hoge IP-waarde van IP66 kan de actuatoren beschermen tegen water en stof, zodat ze in zeer ruige omgevingen kunnen worden gebruikt.

In-Line Lineaire actuatoren kenmerken

  • Compact formaat en elegant ontwerp
  • Met ingebouwde eindschakelaars
  • IP66 beschermingsklasse of IP67M als optie op bepaalde modellen
  • Behuizingsmaterialen: in aluminium, rvs of poedercoat 45# staal
  • Omgevingstemperatuur: -5 ° C tot + 40 ° C (opslag: -40 ° C tot + 70 ° C)

Contact

Meer informatie? Eén van onze specialisten helpt u graag verder. Neem contact op of bel ons op 0172 – 42 42 47.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
nl_NL