Search
Close this search box.

Pneumatische dempingsproducten van Airpot

Pneumatische dempingsproducten

De pneumatische dempingsproducten van Airpot zijn speciaal ontworpen om een ​​uitmuntende demping en nauwkeurigheid van energie (omzetting van beweging in warmte) te bieden. Dit gebeurt door wrijving van de werkende elementen te elimineren. De producten voldoen aan de aandrijvingsvereisten, variërend van niet veeleisende niveaus van luchtcilinder krachtuitvoer voor de meest elementaire toepassingen tot bijna onmerkbare nauwkeurigheidsniveaus voor de hoogste technologie en de meest nauwkeurige toepassingen.

Vier basisfamilies pneumatische aandrijvingen

Airpot produceert vier basisfamilies van pneumatische aandrijvingen, Airpel Anti-Stiction cylinders, Airpel Plus, Airpel-AB air bearing cylinders, en Airpot Self-Aligning Actuators. Ze maken allemaal gebruik van de unieke combinatie van een Pyrex®-glazen cilinder en een grafiet- of speciaal gevormde roestvrijstalen zuiger. Ze hebben uitstekende eigenschappen qua prestatie, met betrekking tot wrijving, reinheid en temperatuurbereik. De belangrijkste verschillen zitten in het wrijvingsniveau, de mogelijkheden van de bedieningsrichting, de buitenconstructie, montagemogelijkheden en afmetingen.

Prestatie-eigenschappen

De prestatie-eigenschappen van alle vier de productfamilies zijn aanzienlijk beter dan die van conventionele cilinders. Airpot- en Airpel-aandrijvingen zijn ideaal voor het uitoefenen van een precieze kracht, een herhaalbare drijfveer of tegenwicht voor het uitoefenen van een zachte  knijpkracht (slechts enkele grammen) en voor aandrijving met gelijkmatige beweging.

Meer informatie?

Zou u meer informatie wensen? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze specialisten.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
nl_NL