Search
Close this search box.

Infrarood schakeloplossingen

Een hygiënische optie voor uw bedieningssystemen?

Op Infrarood gebaseerde schakeloplossingen die zijn ontworpen met het oog op de volksgezondheid, ofwel contactloos schakelen. De schakelaars bieden oplossingen in de uitdagingen die verband houden met openbare hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan deurbedieningen en sanitaire voorzieningen voor omgevingen zoals; ziekenhuizen, winkelcentra, scholen en vliegvelden. Het kan een juiste optie zijn voor uw bedieningssystemen, vooral in tijden van Covid-19.

Schakeloplossingen Everswitch

Onze leverancier Everswitch heeft het grootste aanbod drukknoppen en keypads die gebaseerd zijn op het piëzo-resistieve principe. Deze drukknoppen zitten in een vaste stalen behuizing en aangezien er geen bewegende delen gebruikt worden zorgt dat voor een grote betrouwbaarheid en lange levensduur. De drukknoppen zijn makkelijk aan te sluiten aan een I/O controller. De Keypads hebben zelfs verschillende verbindingsmogelijkheden, zo is de output mogelijk via RS 232, RS 485 of USB. Aangezien er geen bewegende delen zijn, zijn de drukknoppen en keypads mogelijk die volledig waterdicht en stofbestendig zijn. Zo zijn er keypads beschikbaar met IP69K (Ingress Protection). Ook keyboards en keypads speciaal voor inlogsystemen behoren tot het assortiment van Everswitch.

Meer info over infrarood schakeloplossingen?

Geïnteresseerd of wenst u meer informatie? Neem dan contact op met één van onze specialisten via sales@astro.nl of 0172-424247.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
nl_NL