Search
Close this search box.

Knijpventielen van Bimba

Knijpventielen van Bimba

Knijpventielen zijn een goede oplossing voor hygiënische toepassingen waar vloeistoffen door leidingen gaat. Ze sluiten de slang van buitenaf af, waardoor de vloeistof niet in contact komt met andere materialen. De oplossing is hierdoor zonder dode ruimte en er is geen kans van ophoping door vuil of bacteriën. Bimba Acro levert knijpventielen met zowel elektrische als pneumatische aansturing. Hierdoor kunnen verschillende slangdiameters en drukken in de toepassing worden afgeknepen. De pneumatische knijpventielen hebben meer kracht en kunnen hierdoor dikkere slangen en hogere drukken aan. 

Over Bimba

Bimba produceert pneumatische, hydraulische, elektrische en vacuüm motion-oplossingen die gebruiksvriendelijk en betrouwbaar zijn voor uw technische uitdagingen. Als onderdeel van IMI precision zijn ze al 50 jaar actief in de medische industrie. 

Onderhoudsarm en kosteneffectief

De ventielen bieden een onderhoudsarme en kosteneffectieve oplossing voor het regelen van vloeistoffen, gassen, poeders en nog veel meer. Daarnaast heeft Bimba met Intellisense meetapparatuur om de levensduur te meten van onderdelen en zijn er verschillende veiligheidsventielen mogelijk. Ook via speciale, voor medische toepassingen, fittingen en slangen kan alles aangesloten worden.

Betrouwbare knijpventielen

De knijpventielen zijn zorgvuldig geïnspecteerd en getest. De producten zijn vervaardigd volgens de ISO 9001: 2008 en ISO 13485: 2003 standaarden die u nodig heeft voor uw processen.

Contact

We denken graag mee voor een juiste oplossing voor uw applicatie. Neem vrijblijvend contact met ons op of bel 0172-424247.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
nl_NL