Search
Close this search box.

Elektrische cilinders van Tolomatic

De balans tussen precisie van beweging, kracht en feedback. Dat zijn de drie pillars waar men tussen moet schipperen wanneer elektrische cilinders worden ingezet. Deze cilinders hebben een brede range aan toepassingen. Van het redden van levens tot het fabriceren van producten die we dagelijks gebruiken, ze zijn onmisbaar in onze (industriële) samenleving.

Elektrische cilinders van Tolomatic

De Tolomatic actuatoren met spindeltechnologie bieden in combinatie met een motor, de beste positionering en krachtinstelling. Ze worden bijvoorbeeld in medische wereld ingezet voor verschillende toepassingen. Denk aan beademingsapparatuur, tijdens het vullen en legen van een volume precies gelijk aan de longen van de patiënt. Alsmede bij het injecteren van vloeistoffen is een actuator bijzonder geschikt om deze toevoer in de patiënt in preciezie te regelen. Of het instellen van radiatiestralen bij bestralingsapparatuur, de drukpunten veranderen bij een revalidatiestoel en met de stangloze cilinders het bewegen van de patiënt in en uit een MRI-scanner. De voorbeelden spreken voor zich, de toepassingen van elektrische cilinders zijn eindeloos en noodzakelijk.

Zijn jullie op zoek naar meer informatie over de mogelijkheden van elektrische cilinders en de oplossingen die het kan bieden? Neem  contact met ons op. We komen graag langs op locatie en denken vrijblijvend mee in oplossingen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
nl_NL