Elektrische cilinders van Tolomatic

Elektrische cilinders van Tolomatic

Precisie van beweging, kracht en feedback. De Tolomatic actuatoren met spindeltechnologie bieden in combinatie met een motor, de beste positionering en krachtinstelling. Zo worden ze in medische apparatuur al toegepast voor bijvoorbeeld beademingsapparatuur, alsook het vullen en legen van een volume precies gelijk aan de longen van de patiënt. Daarnaast is bij het injecteren van vloeistoffen een actuator geschikt om deze toevoer in de patiënt precies te regelen. Andere toepassingen zijn voor het instellen van bijvoorbeeld radiatiestralen bij bestralingsapparatuur. De drukpunten veranderen bij een revalidatiestoel en met de stangloze cilinders het bewegen van de patiënt in en uit een MRI-scanner.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
nl_NL