Search
Close this search box.

Mebra food gecertificeerde luchtslangen

Slangen, of ’tubes’ zijn een onmisbaar voor verschillende grote industrieën. Bijvoorbeeld voor de automotive-, en voedselindustrie. Door deze slangen wordt lucht, een vloeistof of een grondstof verplaatst. Vooral voor de voedsel industrie geldt dat er vele certificaten zijn waar men zich aan moet houden, dit om de voedselveiligheid te kunnen waarborgen. Wanneer er voedsel door een slang heen loopt mag er bijvoorbeeld geen residu achterblijven. Met gecertificeerde luchtslangen zorgt Mebra ervoor dat voedselfabrikanten veilig hun producten kunnen bereiden. Mebra’s slangen zijn geurloos, smaakloos, chemisch resistent, transparant, flexibel, sterk, non poreus en makkelijk schoon te maken. Als kers op de taart letten ze op duurzaamheid en of het plastic te recyclen is. Double win!

Gecertificeerde luchtslangen

Mebra Plastik heeft een speciale fabriek waar enkel food gecertificeerde tube producten gefabriceerd worden. Ze hebben een breed aanbod aan gecertificeerde luchtslangen voor de voedsel industrie. Of het nu FDA, (EU) No 10/2011, (EU) No 2023/2006, (EC) No 1935/2004, DM 21.03.1973 moet zijn, Mebra heeft er een slang voor met de juiste certificering. 

Wilt u meer informatie? Download de Mebra brochure die verschillende oplossingen laat zien of neem contact met ons op. Wij komen graag langs op locatie en delen vrijblijvend onze gedachten en advies.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
nl_NL