Search
Close this search box.

Elektrische Parallel Grijper van PHD

Elektrische parallel grijper

Elektrische parallel grijper EGRR

De EGRR van PHD, is de elektrische variant van de succesvolle pneumatische parallel grijper, de PHD GRR. Deze grijper biedt door de geleidestangen grote momentcapaciteit. De interne onderdelen zijn ontworpen voor grote krachten en snelle opening- en sluittijden. De grijper is in verschillende slaglengtes beschikbaar, tot 350 mm is standaard, langer is op navraag. Via het ‘Your motor, your way’ maakt PHD de motormount voor uw motorkeuze!

PHD

PHD inc. timmert al sinds 1957 aan de weg op het gebied van pneumatiek. PHD nu een bedrijf dat wereldwijd bekend is in de industrie. Tegenwoordig biedt PHD een breed scala aan producten aan, zoals lineaire cilinders, grippers, slides, klemmen, draaicilinders en multi-motion actuators. Ze onderscheiden zich door producten aan te bieden die een lange levenscyclus hebben. Ze bieden robuust uitgevoerde producten die daardoor langer mee gaan dan de producten van de concurrenten. Het van oorsprong Amerikaanse bedrijf biedt ook software en internetapplicaties die het gebruik van hun producten vergemakkelijken.

Voordelen

  • Servo motorbesturing biedt feedback over versnelling, snelheid en positie
  • Compact ontwerp zorgt voor een hoge grijpkracht, grote momentcapaciteiten, lange klauwbewegingen en een laag totaalgewicht voor toepassingen met beperkte ruimte
  • Robuuste constructie is bestand tegen hoge impact en schokbelastingen in veeleisende industriële omgevingen
  • Your Motor, Your Way maakt motor- en bedieningsflexibiliteit mogelijk zonder extra kosten

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op. We adviseren u graag over de mogelijkheden.

Download brochure

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
nl_NL