Search
Close this search box.

C-matic RVS koppelingen

Als fabrikant van koppelingen heeft C-matic naast de messing vernikkelde en kunststof koppelingen ook een breed aanbod aan RVS koppelingen. Dit bestaat uit RVS snijringkoppelingen (compression fittings), push-in/push-on koppelingen, standaard koppelingen, check valves, flow controls en quick exhausts. 

Voordelen RVS koppelingen

Koppelingen gemaakt van RVS worden door allerlei industrieën gebruikt om producten te fabriceren. Vooral voor de medische-, farmaceutische-, voedsel- en sanitaire industrie zijn deze koppelingen onmisbaar omdat ze vlekbestendig, hygienisch, duurzaam zijn en niet veel onderhoud nodig hebben. Ook kan een koppeling gemaakt van RVS sterker zijn in vergelijking met andere materialen en kan het hogere temperaturen aan. Verder is het goed om te weten dat RVS toepassingen over het algemeen iets zwaarder zijn dan ‘normaal’ staal omdat RVS een hogere dichtheid heeft.

Dat gezegd, is het nog steeds belangrijk om elke situatie individueel te bekijken om de beste keuze te maken als het aankomt op welk materiaal koppeling er het beste past. Zo nemen we onder andere gewicht van de koppeling in acht, de PRE-waarde en de omstandigheden waarom de koppeling moet functioneren (bijvoorbeeld binnen of buiten). Wilt u meer informatie? Wij komen graag langs en denken vrijblijvend met u mee. Met de ruime ervaring bij ons op kantoor hebben we snel een oplossing gevonden voor uw uitdaging. Neem hier contact us to talk to one of our specialists.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
en_US