Search
Close this search box.

Airwork

Airwork is een Italiaanse fabrikant, maakt deel uit van een grote groep, met UNI EN ISO 9001- en 14001-certificeringen en is al 25 jaar actief is in vele industriële gebieden. Ze beschikken over een modern en bewezen ontwerpsysteem, een altijd up-to-date en krachtig machinepark, toegewijde lijnen voor het assembleren en testen van producten dankzij de hoogste standaard van detectie en kwaliteitscontrole. Ze staan bekend op Airwork pneumatische cilinders.

Airwork producten

In hun catalogus vindt u vier productfamilies: pneumatische cilinders en aandrijvingen, kleppen en elektrokleppen, luchtbehandelingskasten en appendages. De cilinders voldoen aan de normen ISO 6432, 15552 (ex 6431) en ISO 21287 in alle beschikbare formaten. 

Daarnaast hebben ze nog een groot aanbod cilinders voor verschillende toepassingen. Mocht u toch op zoek zijn naar producten die niet standaard in de catalogus te vinden zijn, willen ze graag meewerken om aanpassingen te doen die aan uw wensen voldoet. Ze hebben nog ventielen en andere pneumatische producten in het assortiment, echter zijn de cilinders hun core business. 

Voor vragen over de producten van deze fabrikant kunt u hier contact met ons opnemen. We komen graag langs op locatie, geven vrijblijvend advies en denken graag mee in oplossingen.

Website:

airwork pneumatic equipment
nl_NL