Search
Close this search box.

Vision, Robotics & Motion 2022

VRM 2022

Wil jij onze producten bekijken? Kom op 8 en 9 juni naar de VRM 2022 in de Brabanthallen te ’s-Hertogenbosch en ontmoet onze technische specialisten. Op onze stand ontdek je alles over slimme productieautomatisering én welke kansen en oplossingen wij bieden. Ook kun je de volgende product demo’s bij ons verwachten:

  • Tolomatic Washdown RVS 316 Actuatoren met IP69K / IP67

Kom kijken naar hoe onze actuatoren het doen onder water.

  • Live demo van onze robot met de Quick Tool Changer
De Quick Tool Changer zorgt voor een eenvoudig en snelle wisseling van gereedschappen. Ideaal voor alle toepassingen met Collaboratieve Robots. Met deze innovatieve oplossing is het mogelijk om meerdere toepassingen in te zetten en de cobot voor verschillende doeleinden te gebruiken. Dit in slechts enkele seconden downtime.
  • Precies doseren en vullen van vloeistoffen met de MAC Liquid Valve

We laten hier onze oplossingen zien die vooral in de medische en voedselindustrie gebruikt worden. Van het precies kunnen vullen van longen van patiënten, tot het vullen van flesjes. Valves zijn veelzijdiger dan men denkt!

We ontmoeten je graag op 8 en 9 juni in de Brabanthallen. Registreren is gratis! Geen tijd om langs te komen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of sparringssessie met onze specialisten.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
nl_NL