Search
Close this search box.

LA38M Lineaire actuator nu ook beschikbaar in IP69K en RVS 316

LA38 Lineaire actuator nu ook in IP69K en RVS316

Een belangrijke uitbreiding voor de LA38M. De volgende opties zijn vanaf nu mogelijk:

LA38M
  • IP69K
  • RVS316 
  • Outputsignaal van de eindschakelaars 

De LA38M is ontworpen om onder extreme omstandigheden zijn werk te doen. Door de IP69K-classificatie is de actuator bestand tegen het binnendringen van water onder hoge druk. Om een goede werking van machines te garanderen, is het van groot belang dat niet alleen machines maar ook de componenten aan deze hoge beschermklasse voldoen. De actuator bereikt een maximale kracht van 2.300 N en heeft een slaglengte t/m 500 mm. Beschikbaar in 12 VDC of 24 VDC.  Synchrone aansturing is mogelijk tot wel 4 elektrische cilinders tegelijk. 

LA in-line lineaire actuatoren

De in-line lineaire actuatoren uit de LA-serie met ingebouwde eindschakelaars zijn innovatieve, gepatenteerde elektrische lineaire actuatoren. In tegenstelling tot de conventionele L-type actuator, maakt het unieke lineaire ontwerp gebruik van geïntegreerde, zeer efficiënte 12 VDC/24 VDC-borstelmotoren en planetaire tandwielkasten in lijn met het buislichaam. Dit ontwerp resulteert in een ideale actuator voor toepassingen waar de installatieruimte smal en beperkt is.

De laaggeprijsde actuatoren zijn bedoeld voor toepassingen waarbij de bewegingen niet hoogfrequent zijn. Wanneer u gebruik maakt van bijvoorbeeld instel of verstel bewegingen, zijn deze compacte elektrische actuatoren ideaal.  De behuizingen zijn verkrijgbaar in aluminium en RVS 316. 

Met de nieuwe toevoeging op de LA38M en LA52M is er nu ook een terugkoppeling mogelijk als de elektrische actuator in zijn eindpositie is aangekomen. Deze functie is vooral voor open-dicht toepassingen heel praktisch om uw systeem veder te automatiseren.

LA38_acuator

Specificaties

De in-line lineaire actuatoren van de LA-serie hebben opties van 16 mm, 26 mm, 35 mm, 38 mm en 52 mm diameters. Daarnaast zijn de actuatoren in staat om lasten van 100N tot 6000N te heffen, te laten zakken, te duwen en te trekken. Bovendien is de hoogste snelheid 55 mm/s met slaglengtes van 50 mm tot 900 mm. Ook kan het ontwerp op verzoek aangepast worden naar uw wensen.

Meer weten over de LA38M lineaire actuator?

Astro Controls geeft u graag advies over welke elektrische cilinders het beste bij uw applicaties en bedrijf passen. Wij kijken ook altijd naar welke bestaande systemen er al zijn, zodat we de juiste oplossing voor uw machines kunnen bieden.  Eén van onze specialisten helpt u graag bij het beantwoorden van uw vragen. Bel ons (0)172 – 42 42 47, stuur een mail of vul het contactformulier in.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
nl_NL