Search
Close this search box.

Miniatuur ventielen

MAC Valves biedt alles op het gebied van miniatuur ventielen. De MAC Valves 31 serie was al uniek in zijn soort met een pitch van slechts 6 mm. Maar met de cartridge ventielen van de MAC Bullet Valve zijn de opties nog ruimer.  Deze miniatuur kleppen zorgen met een directe solenoid werking voor snelle schakeltijden. Door het unieke design van de MAC Bullet Valve creëren de kleppen een groot debiet in een kleine behuizing.

De MAC Bullet Valve is in verschillende maten beschikbaar, welke terugkomen op de speciale productpagina. De 7 mm tot en met de 10 mm zorgen voor eenvoudige en compacte inbouw. De MAC Bullet Valve is verkrijgbaar in 2/2 en 3/2 optie. De miniatuur ventielen zijn allen gebalanceerd op elke poort, waardoor hetzelfde ventiel zowel als normaal gesloten als normaal open te gebruiken is.

Opties

MAC Valves is gespecialiseerd op het gebied van pneumatische kleppen. MAC Valves gaat graag de uitdaging van klanten om nieuwe producten te ontwikkelen. Er zijn miljoenen opties op het gebied van de Mac Valves ventielen. MAC Valves kan de slag dusdanig precies regelen, zodat elke mogelijke doorlaat te kiezen is. Daarnaast maken ze alle onderdelen zelf in huis. Zo is elk voltage en wattage combinatie mogelijk. Aangezien MAC Valves deze opties blijft uitbreiden, kan elke aanvraag weer leiden tot een product dat nog niet eerder is gezien.
De Mac Valves ventielen bieden een oplossing voor elke applicatie. Zo zijn er ventielen met de latching techniek voor stroombesparing. Daarnaast kunnen er ventielen ontwikkeld worden zonder geluid voor toepassingen waarbij gassen gedoseerd worden. Maar het belangrijkste is mogelijk de opties op het gebied van rubbers en materialen. Zo kunnen de kleppen ook gebruikt worden voor gassen die speciale metalen, kunststoffen of rubbers benodigen.

Bullet Valves
Verschillende typen Bullet Valves

Ook voor zuivere gassen en vloeistoffen

Voor gevaarlijke gassen en vloeistoffen, is er ook de optie dat MAC Valves lekvrije ventielen van maakt. Zo zijn er ventielen voor zuurstof, aangezien zuiver zuurstof kan ontbranden. Daarnaast kunnen de magneetkleppen gebruikt worden voor water en andere vloeistoffen. Ook als er geen dode ruimte kan zijn voor bijvoorbeeld bacteriën, biedt MAC Bullet Valves de oplossing. Bij viskeuze vloeistoffen en agressieve vloeistoffen is het belangrijk de juiste materialen en rubber afdichtingen te kiezen. MAC Valves heeft al ervaring met metalen en kunststoffen voor de behuizing en verschillende rubber soorten.

Daag ons uit!

Vraag vrijblijvend aan wat MAC Valves voor uw applicatie kan betekenen. Neem contact met ons op via 0172 – 42 42 47, sales@astro.nl of via onze contactpagina. Één van onze technisch specialisten helpt u graag samen met de engineers bij Mac Valves verder. Daag ons uit een oplossing te vinden die u verder gaat helpen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
nl_NL