Search
Close this search box.

Beademingsapparatuur ventielen

Voor alle goede initiatieven die momenteel druk bezig zijn het Corona Virus te bestrijden, door middel van het ontwikkelen van beademingsapparaten, wil Astro Controls helpen. Samen met Mac Valves helpen we graag bij het leveren van beademingsapparatuur ventielen.

De lekvrije MAC ventielen helpen momenteel al bij veel projecten wereldwijd voor het goed en precies doseren van zuiver zuurstof. Daarnaast ook met andere gassen die niet in aanraking met de atmosferische lucht mogen komen. Deze beademingsapparatuur ventielen worden momenteel alom toegepast.

Voor zuurstofconcentrator machines en ventilatoren bijvoorbeeld kunnen we ventielen snel leveren. Deze beademingsapparatuur ventielen hebben zich in deze markt bewezen dat ze de beste optie zijn.

Normaal zijn er ook nog bijkomende voordelen als compactheid, energiezuinig en klikvrij. Echter in deze situatie richten we ons vooral op het feit dat we hier kennis en ervaring in hebben die u kan helpen. Zo kunnen we zo snel mogelijk een werkend product op de markt te brengen en hopelijk mensenlevens kan redden.
Benader ons als u ons advies en hulp kan gebruiken bij beademingsapparatuur ventielen.

Lees hier alles over de MAC Bullet Valves.[:en]Voor alle goede initiatieven die momenteel druk bezig zijn het Corona Virus te bestrijden, door middel van het ontwikkelen van beademingsapparaten, wil Astro Controls samen met Mac Valves graag helpen. De lekvrije MAC ventielen helpen momenteel al bij veel projecten wereldwijd voor het goed en precies doseren van zuiver zuurstof en andere gassen die niet in aanraking met de atmosferische lucht mogen komen. Voor zuurstofconcentrator machines en ventilatoren bijvoorbeeld kunnen we ventielen snel leveren die bewezen hebben in deze markt dat zij de beste optie zijn.
Normaal zijn er ook nog bijkomende voordelen als compactheid, energiezuinig en klikvrij, echter in deze situatie richten we ons vooral op het feit dat we hier kennis en ervaring in hebben die u kan helpen om zo snel mogelijk een werkend product op de markt te brengen en hopelijk mensenlevens kan redden.
Benader ons als u ons advies en hulp kan gebruiken.[:]

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
nl_NL