Search
Close this search box.

Glas

Glasindustrie

Het glas dat gemaakt wordt door de glas industrie is een belangrijk product in ons dagelijks leven. De productie wordt vaak opgedeeld in drie categorieën, namelijk technisch glas, hol glas en vlak glas. We komen alle drie de vormen dagelijks tegen in artikelen zoals glasvezel kabels, glazen flessen of ramen. Ondanks dat de producten met glas in overvloed voorkomen in de samenleving, is het proces wat erachter zit knap lastig om uit te voeren. Van het vinden met goede, maar schaarse materialen, tot het werken met hoge temperaturen. Zo kan niet elk soort zand voor de productie van glas gebruikt worden. Ook moet er rekening gehouden worden met personeel aangezien er gewerkt wordt met hoge temperaturen. Zowel voor de medewerkers als bij de productie zelf komen hier grote uitdagingen bij kijken.

Glasfabrikanten weten dat de glasproductie afhankelijk is van betrouwbare processen en een nauwkeurige meettechnologie. Het product wat door hen gemaakt wordt moet immers elke keer exact hetzelfde zijn. Astro Controls biedt oplossingen die speciaal zijn afgestemd op deze specifieke behoeften.

Machineonderdelen in de glas industrie

We leveren componenten van hoge kwaliteit aan de glas industrie. Meer weten over hoe wij verder kunnen helpen? Maak snel een afspraak via sales@astro.nl of neem telefonisch contact met ons op.

nl_NL