Search
Close this search box.

Firestone

Firestone Industrial Products Company begon in 1936. Ze begon luchtbalgen te ontwerpen en twee jaar later kwam het eerste product op de markt. Firestone is door de jaren heen leidend geweest op het gebied van innovatie. Daarnaast hebben ze hun productaanbod flink uitgebreid. Vandaag de dag produceert Firestone op vier continenten en hebben ze luchtbalgen voor auto’s, vrachtwagens, bussen, trailers, treinen en industriële toepassingen.

Luchtbalgen

In 1938 kreeg Firestone de patenten op luchtbalgen, ookwel ‘air suspenders’ genoemd. Door middel van lucht zorgen ze ervoor dat de druk verdeeld wordt, klappen worden opgevangen en trillingen worden verminderd. In vergelijking met een traditionele veer hebben de luchtbalgen een langere levensduur, beschermen ze materiaal beter door trillingen beter op te vangen en druk beter te verspreiden.

Heeft u vragen over de producten van Firestone, of wilt u overleggen met één van onze specialisten? Neem dan contact met ons op. We komen graag langs op locatie en geven vrijblijvend advies.

Producten:

Luchtbalgen

firestone
nl_NL