Search
Close this search box.

Duplomatic

Duplomatic levert ISO 15552 stijl elektrische actuatoren. Daarnaast levert Duplomatic servo-motoren en drives voor in de industrie. Kortom, een compleet pakket vanaf één leverancier.

Onderscheidend

Servomotoren

Met servomotoren tot 7,5 kW, biedt Duplomatic een uitgebreid pakket servomotoren. De MBH en MBK Serie servomotoren coveren een brede range in zowel laag als hoog voltage. Deze MBH serie is beschikbaar in 24-60 VDC en 230 VAC. De MBK serie is ook verkrijgbaar in 400 VAC.

 

Technische voordelen

De elektrische actuatoren bieden de volgende voordelen boven die van de concurrentie:

– Dikkere zuigerstang qua diameter en wanddikte voor meer kracht en snelheid uit een compacte unit

– Grotere kogelomloopspindels in een compacter formaat

– Elektrische actuator met geïntegreerde loadcell

– Mogelijkheid tot smeren van de kogelomloopspindel met speciale vulnippel, zonder demontage

– Compleet pakket vanaf 1 leverancier, productie in Italië

Drives

Voor elke servomotor biedt Duplomatic een Servodrive aan. De SCH drive is beschikbaar met Modbus, CanOpen, Profinet en Ethercat protocol. Daarnaast zijn I/O mogelijkheden beschikbaar.

De software is eenvoudig in gebruik en is via een PC te programmeren in te leren. Deze drives zijn beschikbaar in DC en AC (1-fase en 3-fase). 

De Drives zijn ook te gebruiken met ander merk motoren. Momenteel hebben we de SCD, SCH en SCK type drives beschikbaar.

Actuator met kracht terugkoppeling

Duplomatic heeft door de grote vraag de ECF elektrische actuator ontwikkeld met daarin gelijk een loadcell geïntegreerd. De loadcell zorgt voor precieze terugkoppeling van de kracht die de actuator levert op een voorwerp of product. 

Deze functie is beschikbaar in de 80, 100 en 125 mm formaten. Daarbij zijn krachten haalbaar tot 124 kN en een maximale snelheid van 833 mm/s.

Certification is just a starting point and we work hard every day to offer products and solutions that meet the expectations of customers.

nl_NL