M0,8 x 0,2 tappen is geen enkel probleem voor de SMAC LCR13 Lineare Roterende Actuator

smac-lcr13

Bekijk de precisie van deze LCR13 actuator in de onderstaande video, waarbij ook het resultaat teruggekoppeld wordt met benodigd koppel en positie. De SMAC LCR-serie is de lineaire roterende versie van de LCA-serie. De actuator is verkrijgbaar met een borstelloze motor voor een roterende beweging. De SMAC LCR13 is ontworpen met een lineaire geleiding voor een lange levensduur en hoge prestaties. Bovendien is de kracht programmeerbaar en is ook de ‘soft-land’ functie beschikbaar. De LCR13 actuator biedt controle over belangrijke eigenschappen, zoals: kracht, koppel, positie, acceleratie en snelheid.

Wilt u meer weten over de SMAC LCR13 of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met sales@astro.nl of bel 0172- 42 42 47.

Voor het volledige aanbod aan elektrische cilinders kunt u terecht op onze productpagina.

 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
nl_NL