Search
Close this search box.

Vaccon

Sinds kort is Vaccon overgenomen door Norgren. Maar de producten van ze blijven dezelfde kwaliteit als voorheen. Vaccon maakt vacuumproducten die gebaseerd zijn op het Venturi principe. Het Venturi principe zorgt ervoor dat de buis waar de lucht doorheen stroomt een soort zandloper figuur krijgt. Zo wordt de druk verhoogt van de lucht zonder daadwerkelijk de druk te verhogen.

Dankzij het Venturi principe kan met lagere kosten een hoog vacuum behaald worden. Aangezien er minder componenten gebruikt worden in een Venturi vergeleken met directe concurrenten, zijn deze vacuüm componenten erg duurzaam. Het design is zo ontworpen dat vuil zo min mogelijk invloed heeft op de werking van het product. Zo kan Vaccon een betrouwbaar en kostefficiënt product aanbieden.

De vacuum producten variëren van vacuum generatoren, suction cups, vacuum switches, fittings en end of arm tooling (EOAT). Door de brede product range hebben ze bijna voor alle uitdagingen een oplossing. De meeste oplossingen zijn modulair, waardoor er flexibiliteit geboden wordt voor de applicatie. De vacuum range wordt gebruikt in de voedsel-, medische, verpakkings-, assambly, en materialen industrie.

Heeft u vragen over Norgren, het Venturi principe of wilt u sparren met één van onze specialisten? Neem dan contact met ons op. We komen graag langs op locatie en geven vrijblijvend advies.

Producten:

Vacuüm componenten

Website:

nl_NL