Search
Close this search box.

SMAC

SMAC Corporation is in 1990 opgericht in Carlsbad, Californië, met als doel om werk te vervangen wat toen nog uitgevoerd moest worden door handen en vingers. Nu zijn ze uitgegroeid tot een wereldleider op het gebied van Moving Coil technologie, met eigen patenten op zak. In 2008 hebben ze een eigen Electronics manufacturing center geopend in New Hampshire, waar gefocust wordt op het ontwerpen en produceren van incremental lineair optical encoders. Sinds een aantal jaar focust het kantoor in New Hampshire zich ook op het ontwerpen en bouwen van alle controllers die SMAC gebruikt in hun motion control systemen. Ze integreren ook roterende motoren en encoders voor de actuator groep in Californië.

De elektrische cilinders van SMAC onderscheiden zich doordat ze zowel op zeer hoge als lage snelheid accuraat kunnen functioneren. Hun zogeheten Soft-Land zorgt voor deze accurate positionering zonder deze verstoren.

Daar waar tijdsbesparing nodig is, zijn de producten van SMAC een optie. Kracht, precisie en snelheid zijn alledrie aanpasbaar. De producten zijn ontworpen dat ze op uitermate hoge- of lage snelheid kunnen presteren, met een repeatability van 1ms reactietijd.

Heeft u een vraag over SMAC corporation of wilt u sparren met één van onze specialisten? Neem dan contact met ons op. We komen graag langs op locatie en geven vrijblijvend advies.

Website:

smac
nl_NL