Search
Close this search box.

Rotork Midland

Rotork Midland is sinds 1956 actief en gespecialiseerd in de petrochemie en alle andere industrieën waar hoge eisen aan componenten gesteld worden. Ze heeft een compleet aanbod voor in de petrochemie. Zo zijn er naast ventielen die enkel lucht doorlaten ook vloeistofventielen, hydraulische ventielen, pneumatische control manifolds en alle soorten luchtverzorging.

Rotork Midland heeft daarbij een groot aanbod RVS ventielen en RVS luchtverzorging, zoals bijvoorbeeld producten in Stainless Steel 316L. Ook zijn de componenten van ze in hoge ingress protection (IP) ratings mogelijk.

Naast petrochemie werken ze ook in de water en energie sector. Deze sectoren kunnen vertrouwen op het managen van vloeistoffen en gassen met Rotork. Ze zorgen ervoor dat het managen op een efficiente manier gebeurt en dat er meer controle uitgeoefend kan worden op het systeem.

Daarnaast toont Rotork ook zijn maatschappelijke betrokkenheid. Het bedrijf maakt zich hard tegen moderne slavernij en mensenhandel. Ze controleren daarom actief hun eigen activiteiten wereldwijd, om te zorgen dat mensen eerlijk behandeld worden. Dit geldt ook voor alle leveranciers waarmee ze samenwerkt.

Heeft u een vraag of wilt u overleggen met één van onze specialisten? Neem dan contact met ons op. We komen graag langs op locatie en geven vrijblijvend advies.

Producten:

Pneumatische ventielen
Hydraulische ventielen
Pneumatische cilinders
Hydraulische cilinders
RVS Luchtverzorging

Website:

Vragen over de producten van Rotork Midland? Neem vrijblijvend contact met ons op.

rotork midland
nl_NL