Search
Close this search box.

PTM Mechatronics

PTM Mechatronics is een familiebedrijf midden in het centrum van München. Al 30 jaar ontwikkelen, produceren en verkopen ze internationaal hoogwaardige producten. Ze zijn gespecialiseerd in machinaal roeren en aandrijving, maar produceren ook persluchtmotoren, elektrische grijpsystemen en elektrische cilinders.

Waar PTM om bekend staat is energie efficiency. Ze zouden rekening met duurzaamheid wat ook resulteert in energie reductie. Ook staan ze altijd open voor andere perspectieven en zienswijzen. Customized oplossingen zijn dan ook zeker een optie. Ze hebben verschillende case studies waarbij ze kunnen laten zien hoe deze persoonlijke oplossingen hebben gewerkt voor anderen.

Ze zijn voornamelijk actief in de automatiseringsindustrie, chemische industrie, farmaceutische industrie en de food industrie. Ze zorgen ervoor dat u de juiste certificering krijgt om producten te kunnen fabriceren. Zo zorgen ze er bijvoorbeeld voor in de medische industrie dat magnetisme geen probleem is en zorgen ze voor een clean room class ISO 1 volgens DIN 14644. Ook is alles uiteraard gemaakt van roestvrijstaal en is het naadloos.

Heeft u vragen over PTM, of wilt u overleggen met één van onze specialisten? Neem dan contact met ons op. We komen graag langs op locatie en geven vrijblijvend advies.

PTM mechatronics
nl_NL