Search
Close this search box.

Everswitch

Barantec maakt al 30 jaar lang touch technologie, met Everswitch als mooiste productlijn. Everswitch bestaat uit een verzameling aan drukknoppen en keypads die gebaseerd zijn op het piëzo-resistieve principe. Deze drukknoppen zitten in een vaste stalen behuizing en aangezien er geen bewegende delen gebruikt worden, zorgt dat voor een grote betrouwbaarheid en lange levensduur.

De drukknoppen zijn makkelijk aan te sluiten aan een I/O controller. De Keypads hebben zelfs verschillende verbindingsmogelijkheden. Zo is de output mogelijk via RS 232, RS 485 of USB. Ook keyboards en keypads speciaal voor inlogsystemen behoren tot het assortiment van Everswitch.

Aangezien er geen bewegende delen zijn, zijn de drukknoppen en keypads mogelijk die volledig waterdicht en stofbestendig zijn. Bovendien zijn er keypads beschikbaar met IP69K (Ingress Protection). Door deze speciale kenmerken worden de keypads en knoppen veel gebruikt in onderzeeërs, voertuigen die vaak het water in gaan, waterdichte lampen, duik computers (ja, die bestaan echt), duik instrumenten, boeien en oceanografische instrumenten.

Maar waterdicht betekend ook makkelijk schoon te maken. Ideaal voor de medische industrie. Zo worden de producten ook ingezet voor toegangsystemen, oproepsystemen en intercoms in ziekenhuizen.

Tot slot wordt bij het maken van de knoppen en keypads ook rekening gehouden met esthetiek, zodat ze ook inzetbaar zijn voor huizen en kantoren.

Heeft u vragen over de keypads en drukknoppen, of wilt u sparren met één van onze specialisten? Neem dan contact met ons op. We komen graag langs op locatie en geven vrijblijvend advies.

Producten:

Instrumentatie

Website:

Everswitch logo
nl_NL