Search
Close this search box.

Mebra

Mebra is een Italiaanse fabrikant van slangen voor zowel hydraulische en pneumatische toepassingen. Slangen zijn in alle pneumatische toepassingen noodzakelijk om de lucht te kunnen transporteren. Door het kiezen van de hoogste kwaliteit materialen en door het vervaardigen met de beste technieken kunnen ze de hoogste kwaliteit slangen aanbieden. Het productieproces voldoet aan de norm ISO 9001, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft. De slangen zijn in vele verschillende diameters, materialen en wanddiktes beschikbaar. Zo heeft Mebra voor elke applicatie de passende slangen.

De slangen worden in veel verschillende industrieën gebruikt, maar vooral de medische en voedsel industrie zet ze graag in. Mebra zorgt er namelijk voor dat de slangen zó gemaakt worden dat er geen residu meekomt, geen chemicalien in het product terecht komen of plastic geuren en smaken. Dit is natuurlijk extra belangrijk wanneer er bijvoorbeeld drank door de slang loopt. Maar ook voor medische toepassingen, van medicijnen die intraveneus ingebracht worden. Dankzij de technologie van Mebra worden mensenlevens gered en is ons voedsel veilig.

Heeft u vragen over de slangen, of wilt u even sparren met één van onze specialisten? Neem dan contact met ons op. We komen graag langs op locatie en geven vrijblijvend advies.

mebra logo
nl_NL